Husqvarna

Met al meer dan 325 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u efficiënt kan werken.

Husqvarna biedt u een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaier.

Bekijk het gamma.

Iseki

Iseki is met een zeer uitgebreid programma aan grasmaaiers, zitmaaiers en compacttrekkers een belangrijk merk voor de professionele gebruiker. De producten van Iseki onderscheiden zich door een hoog kwaliteitsniveau en het gebruik van innovatieve technologie.

Iseki ontwikkelt en produceert in eigen beheer vrijwel de gehele machine zoals de motoren, versnellingsbakken, hydrostaatsystemen en voorassen. Iseki bestaat al meer dan 80 jaar en de Iseki producten worden meer dan 35 jaar succesvol verkocht op de Europese markt. Iseki is een merk met jarenlange ervaring in productie, verkoop en service van kwalitatief hoogstaande producten.

Bekijk het gamma.

Etesia

 

Etesia 25 jaar Franse Innovatie, in de filosofie van Etesia staat de gebruiker en het product centraal. Hun exclusief en revolutionair ontwerp zorgt ervoor dat maaien en opvangen in alle omstandigheden mogelijk is. Tot op vandaag is ETESIA de enige fabrikant van zitmaaiers die eerst het opvangsysteem ontwikkelt en daarna de tractor. Het geheim van Etesia is simpelweg de passie zowel van de medewerkers aan de montagelijn als de gebruiker welke de machine bediend.

Ontdek het gamma. 

 Solis

De sleutelwoorden bij solis zijn kracht, betrouwbaarheid en lage gebruikskosten. Hun beproefde techniek staat garant voor zorgeloos gebruiksgemak en een optimaal vermogen: dit alles voor een zeer voordelige aankoopprijs. Maar deze lage prijs is niet de enige reden waarom gekozen wordt voor de Solis tractor, ook de lage gebruikskosten, de zeer krachtige motoren en het geweldige rijcomfort zijn belangrijke eigenschappen.

Bekijk het gamma.

 

Hustler

Hustler is een Amerikaans merk van professionele Zero-turn maaiers, uniek in alle opzichten.  Ze zijn voorzien van zware professionele motoren, een volledig gelaste constructie opgebouwd uit zware platen en profielen. Het maaidek is extra versterkt en is voorzien van robuuste messen. De Hustler Zero-turn maaiers zijn voorzien van 2 aandrijvingen die je bedient met twee sticks. Zo is het mogelijk ter plekke rond je eigen as te draaien, dus Ideaal voor het maaien van alle terreinen.

Bekijk het gamma.

 Castelgarden

Castelgarden is een vooraanstaand Europees merk dat bekend staat om zijn zitmaaiers en gemotoriseerd tuinmateriaal van hoge kwaliteit. Castelgarden staat voor hoogwaardig en exclusief Italiaans design. Alle producten zijn van zeer hoge kwaliteit; krachtig maar veilig, technologisch geavanceerd met een verfijnd ontwerp. Castelgarden is de ideale partner tijdens ieder seizoen.

Bekijk het gamma.

 

Hayter

Hayter produceert al ruim 60 jaar de beste grasmaaiers ter wereld. Een hele prestatie die voornamelijk voortvloeit uit het streven naar het leveren van een uitmuntend product en het opbouwen en handhaven van klanttevredenheid. Elk model combineert precisie-engineering met solide betrouwbaarheid, zodat bij elke maaibeurt met een Hayter grasmaaier een nauwkeurig en probleemloos maairesultaat wordt verkregen.

Bekijk het gamma.

Sabo

Compromisloze Duitse kwaliteit is een traditie van het merk SABO. Sinds 60 jaar wordt vooruitstrevende technologie gecombineerd met hoogwaardige materialen en een uiterst functioneel design. Het resultaat is een door en door betrouwbare kwaliteitsmaaier die het onderhoud van uw gazon efficiënt en zo comfortabel mogelijk maakt.

Metabo

Metabo heggenscharen hebben altijd de toon aangegeven. De heggenscharen zijn licht en compact en bewijzen hun enorm snoeivermogen nu nog duidelijker. Door hun gepatenteerde handgreepsysteem heeft Metabo 50% meer reikwijdte. De robuuste motoren, de uit massief materiaal gelaserde messen en de uitstekende ergonomie zijn daarom een eerste keuze voor zowel de particuliere als professionele gebruiker.

Birchmeier

BIRCHMEIER® is de Zwitserse producent van hoogwaardige kwaliteit van sproeiapparatuur. Sedert 1876 ontwikkelt en produceert Birchmeier sproeitoestellen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Ze bieden zowel een gamma particuliere als professionele sproeitoestellen aan.

Bekijk het Gamma.

Limpar

Het in 1996 opgerichte Limpar produceert niet alleen axiale en radiale veegmachines in werkbreedtes van 70 tot 120 cm, maar ook aanbouwveegmachines voor zitmaaiers, verticuteermachines, sneeuwschuiven, roosterschuiven en onkruidborstel-machines. De aangedreven machines zijn uitgerust met een elektrische motor of verbrandingsmotoren van Honda of Briggs & Stratton. Het uitgebreide assortiment wordt vervolledigd met een breed gamma accessoires.

Bekijk het gamma.

Kränzle

Hogedrukreinigers, stofzuigers, veegmachines,..
Al meer dan 30 jaar staat Kränzle garant voor Duitse ongeëvenaarde kwaliteit en dit aan zeer scherpe prijzen, waardoor uw aankoop een investering is die zichzelf al snel terugbetaalt. Naast kwaliteit geniet u bij ons ook van een snelle levering en een uitstekende service na verkoop. Wie voor het merk Kränzle kiest, krijgt altijd geperfectioneerde hogedrukreinigers met technische voordelen die over de gehele lijn overtuigen.

Bekijk het gamma.